Powered by Cabanova
Type your text here
Type your text here

DE KATHOLIEKE CHARISMATISCHE VERNIEUWING HOUDT IN VERBAND MET HET NIEUWE JAAR EEN EUCHARISTIE VIERING Op vrijdag 7 januari A.S. VAN 6.00U 8.00u N.M. Plaats Dienstencentrum KCV, Awaradam 15. Laten wij samen het Nieuwjaar en al onze plannen opdragen aan de Heer. Een ieder is van harte welkom!

ASSISI 2011: 'GROWING IN THE CHARISMS' Word lid van ICCRS en de internationale Katholieke Charismatische gemeenschap voor een speciale gebeurtenis in Assisi toonaangevende tot Pinksteren. Dit evenement zal worden een gelegenheid om te horen invloedrijke sprekers, workshops, dagelijks eucharistieviering, en deel uw ervaring met anderen.
Gebed om God, alles in allen’ Vader, leer ons bidden dat Uw Naam geheiligd wordt, dat Uw Rijk zal komen. Leer ons verlangen naar Uw komst, naar de uiteindelijke ontmoeting met U waarin wij U mogen zien zoals U bent, van aangezicht tot aangezicht. Leer ons verlangen naar die Grote Dag, de Dag waarop alle mensen zullen toebehoren aan Christus en Christus aan de Vader, de dag waarop U uiteindelijk alles in allen wilt zijn en wij - van harte - uw mensen. Geef draagkracht en vruchtbaarheid aan dit diep verlangen opdat ook wij getuigenis van U afleggen en apostelen zijn in de wereld waarin U ons hebt gezonden. Door Jezus uw Zoon, Mens onder de mensen. Amen. ____________________________ Een ster Een ster aan de hemel heeft mensen ertoe gebracht in beweging te komen. God, wij bidden U: maak ook ons ontvankelijk voor de tekens die U ons geeft. Leer ons wandelen in uw licht, naar het voorbeeld van Jezus. Die voor ons blijft: licht van U uit, gids ten leven voor tijd en eeuwigheid. Amen Sfeervolle Feestdagen & een voorspoedig 2011 "Het Nationaal Service Team"
JEZUS, IK VERTROUW OP U
Welkom!
- HOME
- KCV informatief
- Project DC
- Contact
- Nieuws
- Youth Ministry
Banner COM